Skip to the content

Beneficii rezidenți

În West Gate Studios te vei putea bucura de acces facil către universități și centrul orașului, confortul unei locuințe complet mobilate și utilate, siguranță sporită și programe și activități studențești precum competiții sportive, petreceri tematice și workshop-uri.
Bibliotecă

Bibliotecă

Pentru zilele agitate din sesiune şi nu numai, am amenajat două săli de studiu cu dotări la cele mai înalte standarde.

Piscină

Piscină

În zilele călduroase de vară, te așteptăm la piscină, să te răcorești și să te bucuri de relaxare alături de prietenii tăi. 

Restaurant

Restaurant

Dacă ai poftă de mâncare gătită ca la mama acasa, restaurantul din West Gate Studios îţi stă la dispoziţie zilnic cu oferte variate.

Sport

Sport

Am amenajat un teren de tenis şi un club de fitness, toate având prețuri speciale pentru rezidenții campusului.

Spălătorie

Spălătorie

Știm cât de prețios este timpul tău liber, de aceea îți oferim servicii complete de spălare profesională, călcat și uscare.

Clinică medicală

Clinică medicală

Sănătatea ta este cea mai importantă. În campus vei găsi o clinică medicală unde poți merge gratuit, în baza abonamentului inclus în tariful de cazare.

Spațiu evenimente

Spațiu evenimente

Pentru momentele de relaxare și petrecere a timpului liber, am amenajat Art Cafe, un spațiu multifuncțional, cu un design unic în Romania.

Pază 24/24

Pază 24/24

Accesul în clădiri se face numai pe bază de legitimaţie şi toţi vizitatorii sunt înregistraţi la intrarea în imobil.

Stație alimentare mașini electrice

Stație alimentare mașini electrice

Stația se află în parcarea subterană a clădirii A1. Serviciul se achită la recepția Studio One. Tarif rezident campus - 25 RON

CRITERII DE ELIGIBILITATE

În campusul West Gate Studios pot locui tineri cu vârsta de minimum 18 ani, din România sau din străinatate. Următoarele categorii de persoane sunt eligibile pentru a locui în campusul West Gate Studios: 

  • Absolvenţi de liceu din România, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din cadrul centrului universitar Bucureşti;
  • Tineri din orice ţară a lumii, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din București;
  • Absolvenţi ai unei Instituții de învățământ Superior, care intenționează să urmeze cursuri de master sau studii doctorale;
  • Studenţi, profesori şi cercetători din orice ţară a lumii, care vizitează oraşul Bucureşti;
  • Tineri profesionişti, care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.

Pentru informaţii legate de condiţiile de închiriere şi tarife, vă rugăm să accesaţi pagina Tarife

ETAPELE PROCESULUI DE CAZARE

Pentru a închiria un loc sau o cameră în campusul West Gate Studios, te rugăm să urmezi paşii de mai jos: 

1. Solicită cererea de cazare.

2. Completează rubricile din „Cerere de cazare” și transmite-ne documentul prin apăsarea butonului „Aplică”.

3. După aprobarea cererii de cazare, vei primi pe email factura proformă ce include valoarea taxei de cazare pentru toată perioada contractuală și depozitul - garanție. 

Factura are ca termen maximum de valabilitate 5 zile lucrătoare de la data emiterii. În situația în care aceasta nu este plătită în termenul precizat, cererea ta va fi anulată și va trebui să transmiți o nouă solicitare în momentul în care vei fi în posesia surselor financiare necesare.

4. În aceeași zi în care plata efectuată este confirmată în sistemul contabil, îți vom transmite pe email factura fiscală corespunzătoare plății efectuate și contractul de cazare. 

5. În acest moment, locul tău de cazare este rezervat; vei fi informat pe email în legătură cu data în care ai fost programat pentru cazare. Semnarea contractului va putea fi efectuată în momentul cazării.

Completează cererea de cazare în campus!