Skip to the content

West Gate Studios te așteaptă la piscina Crazy Pool!

Piscina Crazy Pool
Piscina Crazy Pool

West Gate Studios deschide și în acest an piscina Crazy Pool, rămânând astfel singurul campus privat din România cu piscină. Dacă ești rezident West Gate Studios sau intenționezi să te cazezi aici, acum ai încă un motiv de bucurie: în zilele toride de vară, te poți răcori oricând la piscină! În plus, beneficiezi de reducere de 50% la tariful de intrare!

Crazy Pool este o piscină modernă, cu terasă exterioară, unde de poți relaxa oricând împreună cu prietenii la un cocktail, la o bere sau o cafea bună. Și, pentru că înotul deschide apetitul, după o binemeritată bălăceală în bazin, trebuie să încercați preparatele delicioase disponibile în meniu. Ba mai mult, dacă îți place să faci mișcare și vrei să te menții în formă, încearcă pista de alergare și rollerblade.

Soare, distracție, muzică în surdină, odihnă de voie și atmosferă de vacanță. Ce îți poți dori mai mult? Hai și tu la Crazy Pool și relaxează-te cum se cuvine!

                                                                  Tarife acces Crazy Pool

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  Tarife acces piscină

  Luni – Vineri Sâmbătă – Duminică
Adult 50 Lei 75 Lei
Copii 2-6 ani 15 Lei 15 Lei
Copii 6-14 ani 20 Lei 20 Lei


Prezintă legitimația de rezident la intrare și beneficiezi de 50% reducere din tariful de acces! Mai multe detalii despre piscină poți citi aici: http://bit.ly/2v4BzrC

 

Completează cererea de cazare în campus!