Skip to the content

Primii pași în cariera ta profesională

Campusul West Gate Studios este primul campus studențesc privat din România ce și-a început activitatea din anul 2009.

De-a lungul celor 12 ani de activitate, mii de studenți ne-au trecut pragul, bucurându-se de experiența studenției în comunitatea westerilor, dar au  beneficiat în același timp si de oportunitățile profesionale pe care locuitul în campusul West Gate Studios le aduce rezidenților noștri.

Pe lângă spațiile de locuințe și numeroasele facilități oferite, West Gate Studios își propune să ofere rezidenților posibilitatea de a aplica la programe de internship, stagii de practică ori angajare la joburi deschise de partenerii nostri din West Gate Business District, cel mai mare parc de birouri din vestul Bucureștiului aflat în același complex cu campusul nostru.

Avantajele profesionale pe care tinerii studenți le pot avea accesând astfel de oportunități sunt:

Stagiile de practică

 • integrarea și lucrul în echipă
 • la finalul perioadei de practică angajatorul poate oferi un loc de muncă, pe baza observațiilor și implicării studentului
 • dezvoltarea skill-urilor de comunicare
 • dezvoltarea profesională și personală

Programele de internship

 • cel mai ușor mod de a intra pe piața muncii în domeniul studiat
 • învățarea directă de la angajații cu experiență
 • obținerea rezultatelor sigure
 • dezvoltarea profesională și personală

Locurile de muncă

 • posibilitatea de a face networking și de a relaționa cu profesioniștii din domeniu
 • fructificarea cunoștiințelor proaspăt dobândite din domeniul studiat
 • dezvoltarea profesională și personală


În West Gate Business District au sediul și își desfășoară activitatea numeroase companii multinaționale precum:

 1. Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale este unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiar bancare. Compania oferă o gamă extinsă de servicii precum Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory.

 1. Siemens

De-a lungul celor 114 ani, Siemens România a contribuit la dezvoltarea țării, în domenii strategice precum modernizarea sistemelor de transport și a sectorului energetic, eficientizarea proceselor industriale sau echiparea cu aparatură medicală de ultimă oră a spitalelor din România.

 1. Ericsson

De peste 26 de ani, Ericsson este unul dintre partenerii de încredere ai companiilor de telecomunicații din România, contribuind substanțial la dezvoltarea industriei și instalând mii de kilometrii de fibră optică pentru primele rețele mobile, precum și rețelele 3G, 4G, 5G.

 1. WNS Global Services

WNS este o companie lideră în gestionarea proceselor de afaceri (BPM) care combină cunoștiințele din industrie cu expertiza tehnologică și analitică pentru a crea soluții inovatoare de transformare cu clienți din 10 industrii.

 1. Citi

Citi, una dintre cele mai importante institutii financiare din lume, este prezentă în România din anul 1996 și furnizează produse și servicii financiare de top companiilor locale și multinaționale, intreprinderilor mici și mijlocii, instituțiilor financiare, sectorului public și organizațiilor non-profit.

 1. Accenture

Accenture, prezent în România din 2006, lucrează la nivel global cu 91 de companii din topul Fortune Global 100 oferindu-le servicii pentru operaţiunile afacerilor lor, de la platforme inteligente, internet of things pentru bănci, cloud, securitate, digital manufacturing. Compania este specializată în furnizarea de servicii şi soluţii pentru mediul de afaceri, de la strategie şi consultanţă la digitalizare, tehnologie şi procese operaţionale.

 1. Alpha Bank

Alpha Bank România este o bancă universală, ce oferă o gamă largă de servicii și produse atât pentru segmentul de piață dedicat persoanelor fizice, cât și pentru sectorul IMM și corporate, printr-o rețea de unități situate în București și alte orașe mari din țară.

 

Nu există perioadă mai potrivită pentru un internship sau un stagiu de practică decât cea a studenției, deoarece vei căpăta experiență înainte de finalizarea studiilor și vei fi mai pregătit pentru viitorul tău loc de muncă odată ce vei absolvi.

Nu rata această oportunitate de a dobândi abilități practice care îți vor fi utile atât în dezvoltarea profesională, cât și cea personală!

Îți dorim mult succes!

Completează cererea de cazare în campus!