Skip to the content

Blog

Cum să conviețuiești armonios cu colegul de cameră în timpul facultății

Fie că ești la începutul experienței universitare sau deja te afli în mijlocul acestei călătorii, conviețuirea cu un coleg de cameră poate fi o experiență interesantă și uneori provocatoare. Cu câteva strategii și principii de bază, însă, poți transforma această experiență într-una plăcută și benefică pentru amândoi.

Citește mai departe câteva sfaturi pentru a conviețui armonios cu colegul de cameră...

Descoperă Festivalurile de Film: Destinații ideale pentru Cinefili

România este bogată în cultură și tradiție cinematografică, iar festivalurile de film din țară reflectă diversitatea și creativitatea industriei cinematografice locale. Pentru studenții care doresc să exploreze lumea filmului autohton și internațional, aceste festivaluri reprezintă o oportunitate minunată de a descoperi filme remarcabile și de a interacționa cu profesioniștii din domeniul cinematografic. Iată câteva dintre cele mai cunoscute festivaluri de film din România și sugestiile noastre pentru filme și seriale de urmărit în timpul vacanțelor.

Citește mai departe...

Ghidul complet pentru gestionarea bugetului de student la facultate

Gestionarea bugetului în timpul facultății este o abilitate esențială care te va însoți pe tot parcursul vieții. Cu puțină planificare și disciplină, poți să-ți menții finanțele sub control și să-ți atingi obiectivele financiare. Amintește-ți mereu să fii atent la cheltuieli și să prioritizezi economisirea pentru viitorul tău financiar. Cu aceste strategii și sfaturi detaliate, ești pregătit să-ți gestionezi bugetul de student cu succes.

Citește mai departe...

Ce este Iubirea de Sine?

În această lună a iubirii, nu uitați să vă acordați timp și atenție. Iubirea de sine nu este un lux, ci o necesitate pentru o viață fericită și împlinită. Prin înțelegerea și practicarea iubirii de sine, putem deveni versiuni mai puternice, mai echilibrate și mai autentice ale noastre înșine, contribuind astfel la o societate mai sănătoasă și mai empatică. Așadar, iubiți-vă pe voi înșivă și îngrijiți-vă cu blândețe și compasiune.

 

Citește mai departe...

Cum Trecem Peste Sesiune Rapid: Sfaturi de Organizare, Planificare și Odihnă

Sesiunea poate fi o provocare, dar cu o abordare bine planificată, te poți apropia de examene cu încredere și claritate. Organizează-te, planifică-ți pașii cu grijă și nu uita să acorzi atenție nevoilor tale de odihnă. Fiecare pas mic înainte este un pas către reușită.

Citește mai departe...