Skip to the content

Blog

Cum acorzi Primul Ajutor corect

Acordarea primului ajutor este o competență vitală, dar adesea subevaluată, pe care fiecare dintre noi ar trebui să o posede. În situații de urgență, cunoașterea corectă a primului ajutor poate face diferența. Acest articol are scopul de a evidenția pașii esențiali pentru a oferi ajutor în mod corespunzător.

Citește mai departe...

West Gate Annual Pool Party 2023

An de an, la piscina Crazy Pool din Campus se organizează petreceri de poveste pentru rezidenții noștri, iar intrarea și băutura sunt întotdeauna gratuite. Anul acesta petrecerea a fost legendară, pentru că rezidenții West Gate Studios știu cum să se distreze memorabil. Te așteptăm și pe tine la West Gate Campus să petrecem împreună!

Citește mai departe...

Noul an școlar aduce o cerere mai mare cu 30% pentru locurile de cazare, atenție la condițiile de sănătate și la beneficiile din timpul liber

„După întreaga perioadă pandemică, cu restricții, cursuri hibride și contact limitat, studenții, dar și părinții, sunt tot mai exigenți în privința spațiilor de cazare și se concentrează pe două criterii-cheie: siguranța și sănătatea. Vedem asta în interesul manifestat față de opțiunile de cazare din West Gate Studios și în resetarea așteptărilor față de ceea ce înseamnă un spațiu de cazare. Noi ne diferențiem clar, și prin aria multiculturală, comunitatea atent gestionată și grija pentru detaliile care contează în viața unui student”, declară Cristian Slave, Director West Gate Studios.

Surprize pentru cei care vizitează campusul

Ești în București? Hai pe la noi să ne cunoaștem, îți arătăm camerele disponibile și campusul universitar, stăm de vorbă, iar la final pleci cu o mulțime de beneficii acasă!

Citește mai departe...

Ce înseamnă destresarea și de ce nu o poți aplica?

Stresul face parte din viața noastră. Indiferent cât de mult am încerca să îl eliminăm complet din viața noastră, acesta poate apărea la loc în diverse feluri. De aceea, este deosebit de important să înțelegem că lupta cu stresul nu este pentru a-l elimina permanent, ci pentru a determina cele mai bune metode de supraviețuire cu acesta și de minimizare ale efectelor sale negative.

Citește mai departe...

E timpul să asculți și să recuperezi energie

Epuizarea este un sentiment pe care îl putem experimenta cu toții. Și nu este doar epuizare fizică, ci implică tridentul corpului, minții și spiritului. Un sentiment de oboseală extremă; sentimentul că am cheltuit și consumat toată "benzina" pe care o aveam la dispoziție. Literalmente: Un rezervor gol.
 
Cum să te recuperezi din acest sentiment? Cum să ne "reîncărcăm" și să avem 100% din capacitatea noastră?
Citește mai departe...

Love Yourself First – cum să începi să te iubești pe tine însuți

Iubirea de sine este un concept popular în secolul curent, spus mai mult ca teorie, din păcate. Prioritățile în ziua de astăzi de cele mai multe ori presupun jobul, școala sau facultatea, familia, partenerii de viață, astfel, propria persoană ajungând pe ultimele locuri în lista de priorități.

Adevărul este că iubirea de sine nu este o sarcină ușoară. Trebuie să te uiți cu adevărat în adâncul sufletului tău și să reușești să te accepți cu bune și cu rele.

5 semne că este momentul să iei o pauză de la tehnologie în timpul universității

Trebuie să recunoaștem că universitatea a fost, în timpul pandemiei, un mediu destul de dur pentru studenți. În timp ce posibilitatea de a lucra online este foarte ofertantă și facilă, aceasta poate duce, de asemenea, la daune grave ale sănătații mintale, din cauza lipsei de socializare față în față și o cantitate copleșitoare de presiune pentru elevi să se adapteze la noi metode de învățare.

CITEȘTE MAI DEPARTE...