Skip to the content

Blog

Cum să-ți gestionezi problemele în 5 pași simpli

Studenția este una dintre cele mai interesante și de neuitat momente din viața ta! Orice ar fi, ca și în cazul oricărui nou capitol din viața ta, nu vine fără provocările sale. Atunci când vă mutați într-un mediu nou, întâlniți oameni noi și începeți să formați relații noi, vă veți confrunta fără îndoială cu o anumită incertitudine și, posibil, chiar un conflict.

În timp ce conflictul poate părea un subiect incomod, este o parte foarte normală a vieții. De fapt, dacă ne confruntăm în mod corespunzător, conflictul poate fi chiar sănătos.

CITEȘTE MAI DEPARTE...

Sănătatea intestinală și importanța unei alimentații corespunzătoare

Sănătatea intestinală este ceva la care trebuie să ne gândim cu toții și să luăm măsuri pentru a ne îmbunătăți, pentru simplul motiv că nu există o funcție sau un proces corporal care să nu fie afectat de aceasta într-un fel sau altul.

CUM NE PUTEM ÎMBUNĂTĂȚI SĂNĂTATEA INTESTINALĂ?

Sfaturi utile pentru a te pregăti de facultate

Începerea universității este, fără îndoială, una dintre cele mai interesante momente din viața ta.  În curând vei studia pentru diploma de vis, vei întâlni noi prieteni și vei explora un oraș nou! Deși există o mulțime de entuziasm în jurul acestui nou capitol din viața ta, s-ar putea, de asemenea, să experimentezi unele sentimente de îngrijorare și incertitudine cu privire la plecarea de acasă pentru prima dată, și va trebui să înveți să-ți gestionezi finanțele și să descoperi cum să „navighezi’’ în universitatea ta.

4 sfaturi utile pentru viitorii studenți

Atunci când te gândești ce facultate dorești să urmezi, apar mereu întrebări ce îl au în față pe „dacă”. Dacă nu am ales corect? Dacă trebuia să aplic în mai multe locuri? Dacă am ales programul de studiu greșit?

Și întrebările pot continua... mereu trebuie să fii pregatit și să nu dai oportunitatea gândurilor negative și îngrijorărilor să te cuprindă.

Să îți alegi facultatea este momentul care îți va defini viața, fie că ești conștient sau nu.

6 pași pentru a-ți face prieteni mai ușor

Gândindu-te la modul în care te vei adapta și îți vei face prieteni atunci când mergi la facultate poate fi o sursă de anxietate în avans. Primul lucru pe care trebuie să-l ai în minte este că aproape toată lumea va simți același lucru. Cei mai mulți oameni se simt constrânși atunci când pășesc într-o nouă aventură.

4 pași simpli pentru un stil de viață eco-friendly

Reduceți consumul. Reutilizați materiale. Reciclați produse. Acestea sunt cuvintele care pot face diferența între o planetă poluată și una curată. În fiecare an mii de sticle, ambalaje și reziduuri sunt aruncate în apă sau în păduri, luând zeci de ani să se descompună, ducând la distrugerea habitatelor naturale și la dispariția diverselor specii. Pentru a se vedea diferența, noi trebuie să fim schimbarea.

Cum să îți gestionezi mai bine timpul

În ziua de azi, când avem la dispoziție atât de multe opțiuni, activități, oportunități, dar și multe lucruri de făcut, adesea ne găsim blocați în situații stresante din care nu știm cum să ieșim. Indiferent că ești student, tânăr profesionist la început de drum sau angajat de ani de zile, timpul mereu este o problemă atunci când dorești să faci cât mai multe într-o singură zi. Au existat momente în care să te simți copleșit de câte lucruri ai de făcut? Sigur că te-ai întrebat… oare cum -mi organizez timpul mai bine?

Cum să ai grijă de tine în perioadele stresante

Ca student, o mare parte din timpul și energia ta este dedicată studiilor tale. Dar, deși este important să te concentrezi să obții note cât mai mari la examene și să dobândești cât mai multe informații, este, cel puțin, la fel de important să te concentrezi pe tine și sănătatea ta fizică, mintală și emoțională.

Pentru a-ți veni în ajutor, te invităm să urmezi pașii de mai jos si îți recomandăm să încerci să ii implementezi în rutina ta zilnică, pentru a putea obține un echilibru între facultate și învățat, și timpul pe care îl petreci relaxându-te și având grijă de tine.