Skip to the content

Blog

Bine ai venit pe blogul West Gate Studios! Aici poți afla ultimele noutăți din campusul nostru, cât și tot felul de informații utile.

Sfaturi utile pentru a te pregăti de facultate

Începerea universității este, fără îndoială, una dintre cele mai interesante momente din viața ta.  În curând vei studia pentru diploma de vis, vei întâlni noi prieteni și vei explora un oraș nou! Deși există o mulțime de entuziasm în jurul acestui nou capitol din viața ta, s-ar putea, de asemenea, să experimentezi unele sentimente de îngrijorare și incertitudine cu privire la plecarea de acasă pentru prima dată, și va trebui să înveți să-ți gestionezi finanțele și să descoperi cum să „navighezi’’ în universitatea ta.

4 sfaturi utile pentru viitorii studenți

Atunci când te gândești ce facultate dorești să urmezi, apar mereu întrebări ce îl au în față pe „dacă”. Dacă nu am ales corect? Dacă trebuia să aplic în mai multe locuri? Dacă am ales programul de studiu greșit?

Și întrebările pot continua... mereu trebuie să fii pregatit și să nu dai oportunitatea gândurilor negative și îngrijorărilor să te cuprindă.

Să îți alegi facultatea este momentul care îți va defini viața, fie că ești conștient sau nu.

6 pași pentru a-ți face prieteni mai ușor

Gândindu-te la modul în care te vei adapta și îți vei face prieteni atunci când mergi la facultate poate fi o sursă de anxietate în avans. Primul lucru pe care trebuie să-l ai în minte este că aproape toată lumea va simți același lucru. Cei mai mulți oameni se simt constrânși atunci când pășesc într-o nouă aventură.

4 pași simpli pentru un stil de viață eco-friendly

Reduceți consumul. Reutilizați materiale. Reciclați produse. Acestea sunt cuvintele care pot face diferența între o planetă poluată și una curată. În fiecare an mii de sticle, ambalaje și reziduuri sunt aruncate în apă sau în păduri, luând zeci de ani să se descompună, ducând la distrugerea habitatelor naturale și la dispariția diverselor specii. Pentru a se vedea diferența, noi trebuie să fim schimbarea.

Cum să îți gestionezi mai bine timpul

În ziua de azi, când avem la dispoziție atât de multe opțiuni, activități, oportunități, dar și multe lucruri de făcut, adesea ne găsim blocați în situații stresante din care nu știm cum să ieșim. Indiferent că ești student, tânăr profesionist la început de drum sau angajat de ani de zile, timpul mereu este o problemă atunci când dorești să faci cât mai multe într-o singură zi. Au existat momente în care să te simți copleșit de câte lucruri ai de făcut? Sigur că te-ai întrebat… oare cum -mi organizez timpul mai bine?

Cum să ai grijă de tine în perioadele stresante

Ca student, o mare parte din timpul și energia ta este dedicată studiilor tale. Dar, deși este important să te concentrezi să obții note cât mai mari la examene și să dobândești cât mai multe informații, este, cel puțin, la fel de important să te concentrezi pe tine și sănătatea ta fizică, mintală și emoțională.

Pentru a-ți veni în ajutor, te invităm să urmezi pașii de mai jos si îți recomandăm să încerci să ii implementezi în rutina ta zilnică, pentru a putea obține un echilibru între facultate și învățat, și timpul pe care îl petreci relaxându-te și având grijă de tine.

Cum să îți gestionezi emoțiile în timpul facultății

Când ajungi la facultate în primul an, trebuie să te adaptezi la o mulțime de schimbări semnificative. Aceste schimbări pot fi mutarea într-un oraș nou, separarea de familie și de prietenii din liceu sau gestionarea unui buget mai strâns. Deși aceste provocări și schimbări pot fi incitante, ele pot crea, de asemenea, anxietate și stres.

Citește mai departe...

Cum să gestionezi conflictele din timpul facultății

Când te muți într-un mediu nou-nouț, cunoști oameni noi și începi să formezi relații, te vei confrunta, fără îndoială, cu o anumită incertitudine și posibil, chiar cu conflicte. În timp ce conflictul poate părea un subiect inconfortabil, este o parte foarte normală a vieții. De fapt, dacă se abordează în mod corespunzător, conflictul poate fi chiar sănătos pentru noi din când în când.

Te invităm să citești mai jos 5 pași pe care trebuie să îi iei atunci când te confrunți cu un conflict care poate apărea în timpul petrecut la facultate.

Învață cum să folosești portalul West Gate Studios! | Learn how to use the West Gate Studios portal!

Bun venit în comunitatea Westerilor! Pentru a fi un Wester cu acte în regulă, a venit momentul să înveți cum se folosește portalul West Gate Studios. Citește cu atenție informațiile de mai jos și vei deveni un adevărat cunoscător ale tainelor portalului nostru. Ce este portalul și la ce îmi folosește? Portalul West Gate Studios este o modalitate utilă și eficientă de comunica ...

Primii pași în cariera ta profesională

Pe lângă spațiile de locuințe și numeroasele facilități oferite, West Gate Studios își propune să ofere rezidenților posibilitatea de a aplica la programe de internship, stagii de practică ori angajare la joburi deschise de partenerii nostri din West Gate Business District, cel mai mare parc de birouri din vestul Bucureștiului aflat în același complex cu campusul nostru.

Succes la admitere!

Felicitări tuturor celor admiși cu ocazia absolvirii cu brio a examenului de Bacalaureat! Vă dorim mult success în continuare, pe drumul pe care-l veți alege! Odată trecuți de hopul primului examen important din viață, urmează luarea unei alegeri esențiale în ceea ce privește viitorul vostru. 

V-am pregătit un scurt rezumat ce are ca scop îndrumarea voastră spre alegerea viitoarei voastre cariere de succes. Citește mai mult...

Povestea unui campus privat de excepţie - West Gate Studios

ECONOMIA XXI la Canal 33 cu Alexandru Răducanu, alături de Cristian Slave, General Manager West Gate Studios, campus privat

Tinerii vor acum mai multă siguranță sanitară și confort în campusuri

Studenții și-au schimbat și ei percepția despre spațiile în care locuiesc, studiază sau își petrec timpul liber alături de prieteni, iar viitoarea generație de profesioniști e tot mai interesată de conceptul de spații „sănătoase”.

Mobilitatea studenților ar trebui să se reia începând cu anul academic 2021/2022, conform unor cercetări de piață efectuate la nivel european. Până la eliminarea oricăror bariere legate de sănătate, modelul de studiu hibrid reprezintă o opțiune serioasă, până la reluarea completă a cursurilor offline.

Citește mai mult...

Un articol semnat de Cristian Slave, General Manager - West Gate Studios pentru Wall-Street.ro

Campusurile universitare post-pandemie trebuie să se transforme

Campusurile universitare și, în general, spațiile de locuit pentru studenți nu au fost nici ele ferite de efectele pandemiei, la fel ca majoritatea sectoarelor imobiliare. Multe universități și-au închis căminele, iar studenții au fost nevoiți să găsească alte soluții de cazare, în spații rezidențiale sau chiar în campusuri private, mai bine pregătite pentru contextul sanitar actual. Semne de revenire au început deja să se vadă în această primăvară și există perspective optimiste pentru toamnă pe fondul pre-leasingului de spații pentru anul universitar următor. 

Citește mai mult...

Articol semnat de Cristian Slave, General Manager - West Gate Studios pentru Project-E.ro

West Gate Studios te așteaptă la piscina Crazy Pool!

West Gate Studios deschide și în acest an piscina Crazy Pool, rămânând astfel singurul campus privat din România cu piscină. Dacă ești rezident West Gate Studios sau intenționezi să te cazezi aici, acum ai încă un motiv de bucurie: în zilele toride de vară, te poți răcori oricând la piscină! În plus, beneficiezi de reducere de 50% la tariful de intrare! Crazy Pool este o pisci ...