West Gate Career District, primul târg de joburi desfășurat într-un campus

În perioada 25-26 aprilie 2015, Consiliul Rezidenților West Gate Studios va organiza West Gate Career District, primul târg de joburi desfășurat într-un campus.

→ mai mult

Vernisaj expoziție pictură Mihai Criste – „Metamorfozele timpului” la Art Cafe 

Vă invităm în seara de luni, 27 aprilie 2015, la ora 18:30, la Art Cafe West Gate, situat la parterul clădirii B2.

→ mai mult

Ideile tale contează

Ai cel puțin zece idei bune pe zi. În timp ce te speli pe dinți te gândești cum ai putea îmbunătăți o aplicație pe care tocmai ai descoperit-o. Îți pregătești micul dejun și îți vine o idee despre cum ai putea promova și tu mâncarea sănătoasă. Apoi, înveți pentru un examen și îți imaginezi cum putea schimba ceva în domeniul în care vei profesa. Poate ai deja un job part-time și te tot gândești cum ai proceda tu în locul șefului tău. De cel puțin zece ori pe zi, o idee de-a ta ar putea schimba în bine societatea în care trăim.

→ mai mult

Seara franceză în West Gate Studios 

Pe data de 25 februarie, Consiliul Rezidenţilor din West Gate în parteneriat cu Institutul Francez din Bucureşti au organizat Seara franceză, un proiect dedicat rezidenţilor vorbitori sau iubitori de limbă franceză.

→ mai mult

Together Everyone Achieves More 

În ultima zi de iarnă şi în prima zi de primăvară am ales să facem tranziţia nu numai din punct de vedere al sezoanelor, ci şi de la grupul rezidenţilor implicaţi în dezvoltarea programelor ce menţin spiritul comunităţii West Gate la acela al echipei, echipa Consiliului Rezidenţilor.

→ mai mult