Cine sunt câștigătorii concursului foto 

11 rezidenți ai West Gate Studios au participat la cea de-a doua ediție a concursului foto, având ca temă „Suprinde studenția în West Gate”. Competiția a fost strânsă, iar juriul a decis cu greu cine sunt fericiții finaliști.

→ mai mult

 West Gate Debate Club, un eveniment organizat de Consiliul Rezidenților

Consiliul Rezidenţilor are plăcerea de a vă invita marţi, 8 aprilie, ora 19:30, la prima ediţie de dezbateri din cadrul „West Gate Debate Club”.

→ mai mult

Prelungim concursul foto „Surprinde studenția în West Gate”

Pentru a profita de vremea frumoasă și pentru că mulți dintre rezidenți au cerut o „amânare”, am decis să prelungim deadline-ul concursului foto „Surprinde studenția în West Gate” până vineri, 04 aprilie.

→ mai mult

10 pași pentru a reduce riscul de incendiu

Se pune că „Paza bună trece primejdia rea”. Credem în acest principiu și punem pe primul loc siguranța voastră. 

→ mai mult

Concurs foto: Surprinde viața studențească în West Gate

Vă anunţăm cu bucurie că luni, 24 martie, dăm start unei noi ediţii a concursului foto. Dacă prima ediție s-a numit „Toamna în West Gate”, de data aceasta surprindem studenţia în campusul nostru prin acele momente care transformă această perioadă într-o experienţă unică

→ mai mult

West Gate Studios participă la RIUF, cel mai important târg internațional de universități

Se anunță o primăvară aglomerată și plină de evenimente interesante. Dăm startul cu participarea West Gate Studios la Romanian International University Fair (RIUF), cel mai important târg educațional din România și estul Europei.

→ mai mult