Rezervă online

CONDIȚII ȘI TARIFE

În această secțiune găsiți:


- Tarifele de cazare pentru rezidenții noi, pentru anul universitar 2016 - 2017;
- Tarifele de cazare pentru rezidenții actuali, care își prelungesc contractul de cazare doar în perioada de fidelizare, 1 iunie – 30 iunie, pentru anul universitar 2016 – 2017;
- Facilități și servicii incluse;
- Costuri și taxe suplimentare;
- Termene și modalități de plată;
- Precizări suplimentare.

 

Tarifele de cazare pentru rezidenții noi (anul universitar 2016 - 2017): 

 
Tip
unitate de locuit
Loc garsonieră T1
Garsonieră întreagă T1
Loc garsonieră T2
Garsonieră întreaga T2
Apartament
Tarif cazare /lună
(EUR)
100
200
120
240
400
Depozit-Garanție
(EUR)
240
480
360
720
1190

Tarifele precizate mai sus, sunt valabile pentru studenții care se cazează pentru prima dată în West Gate Studios, începând cu luna octombrie 2016.
Toate garsonierele includ două paturi.
Tarifele afișate sunt exprimate în EUR. Plata se face în RON la cursul BNR din ziua aprobării cererii de cazare.

Rezervă online aici

Tarifele de cazare pentru rezidenții actuali ai West Gate Studios, care prelungesc contractul de cazare pentru anul universitar 2016 - 2017:

Tip
unitate de locuit
Loc garsonieră T1
Garsonieră întreagă T1
Loc garsonieră T2
Garsonieră întreaga T2
Apartament
Tarif cazare /lună
(EUR)
80
160
105
210
350
Depozit-Garanție
(EUR)
240
480
360
720
1190

Toate garsonierele includ două paturi. 
Tarifele afișate sunt exprimate în EUR. Plata se face în RON la cursul BNR din ziua aprobării cererii de cazare.

Cum se reînnoiește contractul de cazare

Contractul se achită integral după acordul cererii de cazare. Prețurile speciale sunt valabile exclusiv în intervalul 1-30 iunie 2016!

Ușor și rapid, prin portalul comunității noastre!

Pentru rezervări online accesați link-ul http://goo.gl/8e9ZPk, acesta vă va redirecționa către cunoscutul portal unde puteți să vă înregistrați alegerea.
Asigurăți-vă că aveți un user şi parolă pentru portal. Dacă nu, ne puteți scrie un email la office@ihouse-westgate.ro cu subiectul “user şi parolă pentru portal”.
Dacă aveți nevoie de suport, vă stăm la dispoziție atât la biroul administrativ cât și telefonic la +40 (0) 755 038 152, +40 (0) 756 048 096.

Facilităţi şi servicii incluse în taxa de cazare:


Camerele sunt complet mobilate şi echipate (aer condiţionat, aparat TV cu cablu TV), inclusiv cu mobilier şi dotări specifice pentru bucătărie (cuptor microunde, plită electrică, frigider);
Balcon;
Baie proprie cu duş;
Internet;
Supraveghere video permanentă a spaţiilor comune interioare și a căilor de acces în unitățile de locuit. 
Pază non-stop în recepţiile clădirilor din cadrul campusului;
Asigurare medicală privată;
Serviciu de curăţenie săptămânal.

Acces gratuit la:
Bibliotecă (clădirea B1);
Sala de studiu cu cameră IT (clădirea B2)
ArtCafe (spaţiu cultural multifuncţional, cu jocuri de interior şi console XBOX şi Playstation, clădirea B2);
Spaţiul amenajat pentru grătar;
Rastele speciale pentru depozitat biciclete;
Acces gratuit la toate activităţile şi evenimentele comunitare.

Tarifele noastre de cazare sunt cu cel puţin 20% mai mici decât cele solicitate de către proprietarii de garsoniere din zona limitrofă campusului West Gate Studios, care oferă condiţii similare de confort, dotări şi servicii.

Studenţiilor care locuiesc în campusul West Gate Studios li se oferă mult mai mult decât un simplu pat şi acoperiş deasupra capului. Aceştia beneficiază de un mediu sigur şi de încredere, cu un stil de viaţă nou şi modern la standarde internaţionale.

Operatorul campusului studenţesc West Gate Studios – Fundaţia “International HouseBucharest” – organizează activităţi şi evenimente care contribuie la integrarea socială a tinerilor şi care facilitează cooperarea şi colaborarea socială şi profesională dintre aceştia. Prin intermediul acestor programe se pun bazele unor legături puternice de prietenie, care pot dura o viaţă.

Fundaţia “International House Bucharest” a devenit recent membru al renumitei organizaţii “International Houses Worldwide” (http://ihouseworldwide.org/), lider al mișcării internaţionale de promovare a multi-culturalităţii între studenţi, un binecunoscut şi respectat organism internațional, înfiinţat cu aproape 100 de ani în urmă cu suportul financiar al lui John D. Rockfeller Jr. . Din această organizaţie fac parte în prezent 17 campusuri studenţeşti, independente sau afiliate unor universităţi, dintre care le enumarăm pe cele din New York, Washington, Philadelphia, Chicago, Berkeley, Londra, Paris, Sydney, Melbourne.

Membrii acestei prestigioase organizaţii internaţionale impărtăşesc aceleaşi valori şi sunt uniţi printr-o singură misiune, aceea de a oferi studenţilor de diferite naţionalităţi şi culturi oportunitatea de a locui şi studia împreuna, într-o comunitate a respectului reciproc, într-un mediu al înţelegerii şi prieteniei internaţionale.


Costuri și taxe suplimentare:

a) Taxa de întreținere, care reprezintă contravaloarea costurilor aferente serviciilor generale de întreținere și administrare ale complexului West Gate Studios, cum ar fi:
- serviciile tehnice de întreținere a echipamentelor care deservesc clădirile de locuit (lifturi, centrale termice, ventilatoare de extracție a aerului viciat, instalații electrice și de iluminat, instalații sanitare și de furnizare a apei, echipamente de aer condiționat, uși, geamuri, feronerie etc.);
- serviciile de întreținere a echipamentelor de prevenire și stingere a incendiilor (întreținere și revizii centrale de detecție incendii, servicii de prevenire și control, întreținere hidranți);
- serviciile de curățenie a spațiilor comune interioare și exterioare clădirilor (personalul, materialele și echipamentele pentru curățenie scări și holuri, lifturi, curățare fațade, esplanade, loc de colectare deșeuri, spații de relaxare și învățare - Biblioteca, Art Cafe, săli de studiu, spațiu pentru gratar etc.);
- servicii de securitate în: perimetrul exterior al clădirilor din campus, intrări / ieșiri incintă campus, zona parcărilor;
- serviciile de dezinsecție și deratizare;
- serviciile de gestionare a deșeurilor menajere;
- serviciile de întreținere a infrastructurii IT&C (rețele IT, cablu TV, telefonie);
- serviciile de management general al clădirilor;
- asigurarile pentru clădiri și anti-incendiu;
- taxa pentru Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor.
Această taxă reprezintă contravaloarea în lei a 30 euro/loc ocupat și se achită lunar, odată cu factura emisă pentru consumul de utilități.
 
b) Costurile aferente consumurilor de utilități (apă rece, apă caldă, energie electrică)
Acestea sunt contorizate individual pentru fiecare cameră și se achită lunar pe baza citirii contoarelor, iar energia electrică pe spațiile comune se calculează pe baza repartizării făcute în sistem pauşal pentru fiecare unitate de locuit. În timpul sezonului rece, energia termică se achită lunar, pe baza repartizării făcute în sistem pauşal pentru fiecare cameră.
În situația în care într-o cameră de orice tip sunt cazate 2 persoane, costul utilităților se împarte în mod egal între cei doi ocupanți

 

Servicii opționale:

- Închiriere mașină de spălat (se montează în cameră) - 12 euro / garsonieră / lună
- Loc parcare suprateran - 10 euro / lună
- Loc parcare subteran - 35 euro / lună
- Internet premium - 10 euro / lună
- Copiere și tipărire documente
- Spălatorie haine - vezi tarifele
- Spălătorie auto
- Închiriere teren tenis 
 
Orar
 
Nonrezident
 
Rezident
 
Rachete
9:00 - 18:00
30 lei/h
20 lei/h
15 lei/h
18:00 - 23:00
40 lei/h
30 lei/h
15 lei/h
 

Termene și modalități de plată:

A. Plata în numerar
- La casieria WGS (fără comision). Programul este de luni până vineri, de la 8.00 la 16.00.
- La ghișeul oricărei agenții bancare a BRD, Alpha Bank sau BCR

Atenție: Pentru efectuarea plății la ghișeele bancare, este necesar să prezentați factura West Gate Studios. Vă recomandăm să păstrați chitanța.
 
B. Prin Ordin de Plată
Pentru ca plata să poată fi alocată contului dumneavoastră, vă rugăm să menționați codul de client pe ordinul de plată.

Conturile bancare West Gate Studios sunt următoarele:
BRD RO43BRDE450SV28457064500
Alpha Bank RO65BUCU078823522511RO01
BCR RO48 RNCB 0077120585530001
Atenție: Plățile prin OP sunt purtătoare de comisioane bancare.

C. Online – cu cardul personal prin serviciul "internet banking" care se efectuează direct din contul personal din portalul WGS

D.
Plata prin Direct Debit – pentru plata facturilor lunare 


Precizari suplimentare:

Studenții care doresc să locuiască singuri într-o unitate de locuit vor trebui să achite valoarea ambelor locuri de cazare.
Tinerii profesioniști au nevoie să locuiască singuri într-o unitate de locuit , motiv pentru care este necesar să achite valoarea ambelor locuri de cazare.
 
Condiții pentru cazare:
Principalele condiții pentru a solicita si a primi cazare în West Gate Studios sunt:

Persoane eligibile:
West Gate Studios este un campus studențesc în care pot locui peste 1.800 de studenți și tineri profesioniști la început de carieră, de diverse nationalități și etnii, indiferent de rasă, culoare, religie, disabilități. Toți formează o comunitate unică și plină de viață, special creată pentru a promova valorile naționale și multiculturalitatea.
 
Vârsta rezidenților care doresc să locuiască în West Gate Studios trebuie să fie de minim 18 ani, orice excepție de la această regulă putând fi aprobată doar de către Business Manager-ul campusului.

Studenții care urmează cursuri de licență, master, programe de doctorat și post-doctorale, ori programe de instruire sau internship oferite de diferite instituții, pot locui în West Gate Studios beneficiind de ofertă specială de preț pentru studenți.


Documente necesare studenti:
- carte de identitate - pentru cetățeni români
- paşaport şi permis de şedere - pentru cetățeni străini
- adeverinţă de student / carnet de student emis / avizat de instituţia de învăţământ
 
Documente necesare tineri profesioniști:
carte de identitate - pentru cetățeni români
- paşaport şi permis de şedere - pentru cetățeni străini
- adeverinţă de salariat (contract de muncă)

Persoanele care solicită încheierea contractului de cazare pe persoană juridică:
- Certificat de Înmatriculare emis de Registrul Comerțului - copie
- Copie a Cărții de Identitate a administratorului societății
- Copie a Cărții de Identitate a ocupantului real al unității de locuit
Contractul de cazare trebuie semnat de către reprezentantul legal al societății
 

Pentru mai multe detalii, contactați-ne.
 

Serviciu curățenie suplimentar destinat rezidenților permanenți, tarif 100 lei

Ce presupune serviciul de curățenie suplimentar:
- Aspirare cameră
- Spălare cu mop pe jos
- Șters geamuri
- Șters praf
- Spălare toaletă, chiuvetă, cadă de duș, șters oglindă
Serviciul nu presupune ordonarea hainelor sau a lucrurilor personale.